ŠTO JE BIOLAGE R.A.W.?

Biolage R.A.W. nova je prirodna profesionalna kolekcija njege za kosu, dostojna obožavanja, s blagotvornim učincima i predivnim  osjećajem nakon korištenja. Otkrijte nov način za održavanje zdravog izgleda kose uz proizvode za njegu kose čije formule sadrže 70% do 100% sastojaka prirodnog podrijetla!

ŠTO OZNAČAVA KRATICA R.A.W.?

Kratica R.A.W. označava Real (stvarno), Authentic (autentično) i Wholesome (blagotvorno). To su vrijednosti iza kojih čvrsto stojimo.

ŠTO ZNAČI PRIRODNO PODRIJETLO?

Smatramo da je sastojak Biolage R.A.W. linije prirodnog podrijetla ako njegovo prirodno stanje nije promijenjeno ili ako je tijekom obrade zadržao 50% molekularne strukture originalnog biljnog izvora minerala.

KAKO OSTVARITI NAJBOLJE REZULTATE UPOTREBOM BIOLAGE R.A.W.ŠAMPONA?

Kada se upotrebljava zajedno s Biolage R.A.W. balzamom, Biolage R.A.W. šampon pruža ujednačenu njegu i regeneraciju.

MOGU LI SE SVE LINIJE UPOTREBLJAVATI SVAKODNEVNO?

Da, sve se linije mogu upotrebljavati svaki dan.

SADRŽE LI BIOLAGE R.A.W FORMULE SILIKONE, SULFATE, PARABENE ILI UMJETNA BOJILA?

Ne sadrže. Svi Biolage R.A.W. proizvodi su bez silikona, sulfata, parabena i umjetnih bojila.

JESU LI OVI PROIZVODI ISPITANI NA OBOJENOJ KOSI?

Da!

HOĆE LI REPLENISH OBNAVLJAJUĆE ULJE U SPREJU OTEŽATI  MOJU KOSU BUDUĆI DA JE  100% PRIRODNOG PODRIJETLA?

Replenish obnavljajuće ulje u spreju mješavina je ulja i esencijalnih ulja zbog čega je njegov sastav 100% prirodnog podrijetla, na što smo veoma ponosni. Baš kao i kod ostalih prirodnih ulja, mala količina može napraviti čuda, pa isprva nanesite manje proizvoda i dodajte još po potrebi!

NA KOJE SVE NAČINE MOGU UPOTREBLJAVATI REPLENISH OBNAVLJAJUĆE ULJE U SPREJU?

Ovaj multifunkcionalni proizvod može se upotrebljavati prije šamponiranja, ostaviti da se upije u kosu, nanijeti u okviru noćnog tretmana ili kao sredstvo za poticaj regeneracije. Ulje se može koristiti i na koži.

JESU LI ODREĐENI BIOLAGE R.A.W. PROIZVODI NAMIJENJENI SAMO ZA PROFESIONALNU UPOTREBU?

Re-Hydrate, Re-Hab i Re-Bodify maske obogaćene glinom  namijenjene su samo za profesionalnu upotrebu odnosno upotrebu u salonu. Sve druge Biolage R.A.W. proizvode možete kupiti i upotrebljavati kod kuće!

MOGU LI UPOTREBLJAVATI VIŠE OD JEDNE BIOLAGE R.A.W. MASKE NA MOJOJ KOSI?

Da, svaka se maska može upotrebljavati na dijelu kose kojem je najpotrebniji određeni učinak. Primjerice, Re-Bodify maska može se upotrebljavati na korijenu kose radi postizanja većeg volumena i njege, dok se Re-Hab maska može upotrebljavati za ispucale vrhove kose.

JESU LI BIOLAGE R.A.W. MIRISI EKOLOŠKI PRIHVATLJIVI?

Da, mirisi su u skladu s ekološkim standardima.

BUDUĆI DA JE U FORMULAMA 70 DO 90 POSTO  SASTOJAKA PRIRODNOG PODRIJETLA, ŠTO JE S PREOSTALIM POSTOTKOM?

Preostali postotak su sastojci za koje nije moguće pronaći prirodnu alternativu, kao što su konzervansi, mirisi i sastojci od biljnih ili mineralnih izvora koji su kemijski modificirani kako bi proizvod bio učinkovit i stabilan, a pritom ekološki prihvatljivi.

ŠTO ZNAČI BIORAZGRADIV?

Sposobnost tvari da se biološki razgradi djelovanjem mikroorganizama. Mjeri se s pomoću međunarodno priznate metode koju je odredio OECD (Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj). Ispitivanje se sastoji od mjerenja kisika koji bakterije konzumiraju ili ugljikovog dioksida koji odbace tijekom konzumacije tvari. Postotak biorazgradivosti formula izračunava se na temelju biorazgradivosti svakog sastojka.

Select a location

Select a language