Naši standardi

Slijedimo najviše standarde profesionalne njege kose. Stoga je naš glavni cilj stvaranje proizvoda koji pružaju rezultate i ispunjavaju zahtjeve najboljih svjetskih frizera.

Također ulažemo velike napore kako bi naši proizvodi bili što prirodniji i ekološki osvješteniji, što nas dovodi do Biolage R.A.W. - najprirodnije i najodrživije linije za njegu kose iz Biolagea s veoma snažnim učinkom. Dopustite nam da vam kažemo sve o njoj.

U današnje vrijeme veoma je važno biti ekološki osviješten. Biti ekološki osviješten i pružati učinkovite rezultate? Još bolje. Biolage R.A.W. zaista djeluje - dokaz tome niz je provedenih istraživanja. Svaka formula temeljito je ispitana, a podaci pokazuju vrhunske rezultate svih formula.

Svaka Biolage R.A.W. bočica izrađena je od potrošačke reciklirane plastike, što označava kratica PCR. Nakon što potrošite sadržaj, ekološki prihvatljive i praktične bočice mogu se iznova upotrebljavati.

Sastojci formula prirodnog su podrijetla. Štoviše, dobiveni su u skladu s ekološkim standardima sve od ekstrakcije pa do izrade formula.

Formule s ekološkim standardom osiguravaju brzu razgradnju nakon upotrebe bez štetnosti za okoliš. Taj standard vrijedi za sve Biolage R.A.W. proizvode.

R.A.W. formule sadrže moćne sastojke prirodnog podrijetla. Odbijamo upotrebljavati silikone, sulfate, parabene i umjetna bojila.

Select a location

Select a language