Što je zloupotreba?

Niste sami ako ne znate odgovoriti na ovo pitanje. Devet od deset kupaca ne zna što je zloupotreba. Velika je vjerojatnost da ste joj svjedočili. Zloupotreba podrazumijeva prodaju proizvoda na neovlaštenim mjestima. Samo su saloni ili slične ovlaštene Internet stranice ovlašteni za prodaju originalnih Matrix proizvoda. Moguće je da ćete naići na nekoliko bočica u lokalnom supermarketu, ljekarni, Internetskim stranicama za aukcije ili u trgovini s popustima. Profesionalni salonski proizvodi koji se prodaju izvan salona smatraju se "zlouporabljenih proizvodima".

Zašto je zloupotreba loša?

Zloupotrebljeni proizvodi mogu biti krivotvorine, razrijeđene ili stare formule kojima je prošao rok trajanja, a koje mogu biti nesigurne za upotrebu. Matrix u svim svojim reklamama ističe sljedeće: "Originalnost proizvoda garantirana samo u salonima". To znači da ukoliko možete kupiti naše proizvode u lokalnoj trgovini, ljekarni ili outletu umjesto u salonu, ne možemo garantirati da se radi o originalnom Matrix proizvodu koji će pružiti zadovoljavajuće rezultate predviđene testovima. Također, Matrix proizvodi koji se prodaju izvan salona obično dosežu 15% ili višu cijenu nego u salonima.

Jeste li u opasnosti?

Mogli bi biti. Kontaminirani ili krivotvoreni proizvodi mogu uzrokovati iritaciju, pa čak i infekciju.

Tko zloupotrebljava proizvode?

Neovlašteni distributeri, saloni ili njihovi zaposlenici i ostali nepošteni pojedinci koji vide profit u zloupotrebi proizvoda.

Select a location

Select a language